Pallejà s’apunta al repte ‘Residu Zero’

El municipi baixllobregatí acollirà un cicle de xerrades enfocades a fomentar les alternatives als productes d’un únic ús

L’Ajuntament de Pallejà, amb la col·laboració de Rezero, impulsa un cicle amb sis sessions –cal inscripció – dirigides a aprofundir en les alternatives als productes d’un sol ús; a difondre en quins comerços del municipi es poden comprar productes sense envasos, ecològics o de proximitat. A més, també s’exposaran alternatives per la higiene i la neteja domèstica sense tòxics. Amb la finalitat de facilitar la reducció dels residus diaris, les persones participants que assisteixin a un major nombre de sessions rebran un lot d’elements reutilitzables.

Captura de pantalla 2023 03 03 a las 18.59.40

Programació

Els tallers es desenvoluparan els dijous a la Sala Gran del Castell. Concretament, els 16, 23 i 30 de març, el 13 i 20 d’abril i l’11 de maig, a partir de les 18.30 hores.

16 de març – L’estil de vida residu zero

23 de març – Higiene i neteja

30 de març – Ruta comerç verd

13 d’abril – Malbaratament alimentari

20 d’abril – El repte Residu Zero

11 de maig – Com seguim

informe rezero 3

Per a assistir a les trobades, cal sol·licitar-ho omplint el formulari habilitat pel consistori, trucant al 936630000 o adreçant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Aj. Pallejà-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix