Nou cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans

Imprimeix

Ni ha previst un total de seixanta-quatre propostes obertes a tots els públics per als caps de setmana fins al novembre del 2023, que combinen oci, lleure,  divulgació i pedagogia

Aquest diumenge 15 de gener tindrà lloc, al Museu de Ciències Naturals, la inauguració del 17è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Serà una jornada de portes obertes gratuïta que oferirà la visita de l'exposició permanent "Planeta Vida" i de les exposicions temporals: "(In)Visibles i (O)Cultes" i "El Terrat Viu". La jornada lúdica i educativa anirà acompanyada de l'espectacle infantil Una poma, un pomer, de la companyia De_paper.

IMG 3392

L'esdeveniment servirà per presentar en públic el calendari de la programació del nou cicle, que inclou més de 60 activitats per als caps de setmana fins al novembre del 2023, adreçades a públic de totes les edats. Aquestes activitats promouen diversos objectius:

 
 
AmincAnimals 021

Les activitats es faran amb metodologies atractives i engrescadores, que arriben a públics diversos, com ara jocs i contes, visites guiades o gimcanes, amb la ciència ciutadana com a fil conductor.

La programació d'enguany combina nombroses novetats amb les activitats tradicionals més exitoses i esperades pel públic fidel que hi participa edició rere edició.

 DSC3623 1

Les novetats més importants són les següents:   

 
 
 
 
 
 
 

ParcCalamot 0032

Informació útil

Totes les activitats són gratuïtes. L'aforament és limitat i cal fer inscripció prèvia a través del  Servei d'Informació i Reserves del Museu de Ciències Naturals, al telèfon 93.256.22.20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h) o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La inscripció s'obre 10 dies hàbils abans de l'inici de cada activitat.  Totes les novetats del cicle es podran seguir a Twitter i Instagram: @ParcsplatgesAMB @parcsplatgesamb i @aprenem_a_la_xarxa_amb, i a les aplicacions web Infoparcs i Infoplatges. També es podran rebre per correu electrònic, donant-se d'alta al butlletí de parcs i platges a la web de l'AMB o consultant: www.amb.cat/agenda.

Redacció / Fotos: AMB