Nacions Unides estudiarà una proposta d’un jove de Castelldefels

Imprimeix

“La meva idea és utilitzar superfícies actualment no conreades (el fons marí) i començar a extreure el biofuel de les algues”, ha explicat Huelin. “Hi ha estudis que han demostrat que l'extracció de biofuel de les algues aporta 12 vegades més que qualsevol plantació superficial. Això permet obtenir més menjar i disminuir la fam al món, i augmentar de forma exponencial la quantitat de biofuel, devaluant-lo, per tant, fent-lo més assequible que qualsevol altre i sobre tot millorar el medi ambient”.

Huelin ha participat fa unes setmanes a Goldberg (Alemanya) a una assemblea de la Model United Nations of Goldberg (MUNOG), una simulació de les Nacions Unides on estudiants d'entre 15 i 20 anys d'arreu del món es reuneixen per a discutir problemes que afecten tot el planeta com, per exemple, el problema de l'escalfament global, la fam o el tràfic il·legal d'òrgans.

Els participants van aportar solucions a cadascuna d'aquestes problemàtiques, i les més destacades han estat enviades a la seu de l'ONU a Nova York (EEUU).

Redacció | Foto: Arxiu