Avís de possibles pluges torrencials al Baix Llobregat

Imprimeix

Els ruixats més intensos podran superar puntualment els 30 o 40 litres per metre quadrat i podran anar acompanyats localment de tempesta i fenòmens de temps violent

El Servei de Meteorologia de Catalunya (SMC) ha emès un avís de possibles pluges torrencials per a aquesta nit i matinada, que podria deixar més de 20 litres d'aigua per metre quadrat en mitja hora, sobretot a les comarques del litoral i prelitoral de BarcelonaSegons l'SMC, els ruixats més intensos podran superar puntualment els 30 o 40 litres per metre quadrat i podran anar acompanyats localment de tempesta i fenòmens de temps violent (fort vent, calamarsa, llamps o tornados).

ventades

Els meteoròlegs han advertit que als llocs on descarregui la pluja amb més força poden produir-se incidències en zones urbanes per acumulació d'aigua als carrers i inundació de garatges, baixos i locals.

De cara al dissabte i el diumenge, ja no es preveu cap situació de risc per pluges intenses, segons el Servei de Meteorologia. La direcció general de Protecció Civil de la Generalitat manté activat el nivell d'alerta del pla d'emergència per inundacions (Inuncat).

Redacció / Fotos: Arxiu