Crida per a la neteja col·lectiva del riu Llobregat

Imprimeix

Tal com es va fer en les dues anteriors edicions, la iniciativa santfeliuenca preveu portar els residus recollits fins a la plaça de la Vila, per tal que la ciutadania en prengui consciència

Cinc entitats de Sant Feliu de Llobregat organitzen, aquest dissabte 14 de maig, una nova edició de ‘Netejem el Llobregat’, una jornada de neteja al costat del riu. L'activitat té per objectiu, a banda de la pròpia recollida, sensibilitzar a la ciutadania sobre la quantitat de residus abocats a la natura, així com promoure accions de neteja.

Cartell Netegem el Llobregat copia

La jornada començarà a les 9.30 h amb una concentració de les persones voluntàries al costat de la depuradora de Sant Feliu, on es farà una breu explicació del funcionament d'aquesta acció, per donar pas a la neteja col·lectiva al llarg del marge del riu. Tal com es va fer en les dues anteriors edicions, la iniciativa preveu portar els residus recollits fins a la plaça de la Vila, per tal que la ciutadania en prengui consciència.

Cartell Netegem el Llobregat

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del projecte internacional ‘Let’s Clean Up Europe!’, una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura, i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment a boscos, platges, o marges de rius, entre d'altres. La tercera edició de 'Netegem el Llobregat' està organitzada per Amics de la Natura, La Revolta, 4 Future, ADF i Seny i Ordre, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu, l'Agència Catalana de Residus i el comerç local El Rebost.

netejar riu 2

Les persones interessades han de formalitzar la seva inscripció prèvia a través d'aquest formulari en línia. L'organització de 'Netegem el Llobregat' anima a persones de totes les edats a participar-hi, i recomana portar aigua, crema solar, gorra o barret, i l'ús de guants.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu-Arxiu