Tornen a Sant Climent les passejades entre els cirerers en flor

Imprimeix

Enguany es recupera el format habitual amb visites guiades per a grups

Els pròxims dies 19, 20, 26 i 27 de març es podrà tornar a participar de les passejades entre els cirerers en flor que s’organitzen a Sant Climent de Llobregat coincidint amb la floració d’aquests arbres. En aquesta ocasió, i després que l’any passat s’hagués d’adaptar l’activitat a la situació sanitària del moment, es torna al format original amb visites en grup guiades per pagesos del municipi baixllobregatí que donaran a conèixer diferents qüestions relacionades amb el conreu de les cireres.

Captura de pantalla 2022 03 14 a las 17.29.23

Els recorreguts s’iniciaran entre les 9 i les 9.30 h a la plaça de la Vila. Per a participar-hi, en tot cas, és imprescindible realitzar la inscripció prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 93 658 07 91. El preu és de 2 € que s’abonaran en efectiu abans de començar la caminada i que es destinaran al manteniment del Museu de les Eines del Pagès.

007 passejades

En cas que aparegui la pluja es durà a terme un recorregut més curt del previst. Per participar-hi es recomana portar esmorzar, aigua, roba còmode i calçat de muntanya.

Redacció / Fotos: Toni Jiménez-El Món ens espera-Aj. Sant Climent