S’instal·len tres minideixalleries per reciclar miniresidus a Cervelló

Imprimeix

L’objectiu de l’Ajuntament és facilitar el reciclatge a la ciutadania i fer un municipi més sostenible

Des d’ahir han estrat en servei en el nucli urbà de Cervelló tres punts de recollida de petits residus domèstics que no poden anar a cap altre contenidor del carrer amb l’objectiu de facilitar el reciclatge a la ciutadania i fer un municipi més sostenible.

Es tracta de contenidors especials de recollida dels petits residus que moltes vegades s’acaben llençant a les escombraries i que necessiten un reciclatge especial, com les piles, els CD, les bombetes, les bateries i acumuladors, els cartutxos d’impressora i els petits aparells electrònics i elèctrics. Aquest tipus de residus esdevenen un problema gran si es llencen a la brossa, mentre que si es dipositen en el lloc correcte, s’evita una possible contaminació i es poden generar nous recursos amb el seu reciclatge. Els contenidors s’adapten a l’espai urbà i queden integrats en els carrers, per la qual cosa no tenen un impacte visual negatiu. A més, disposen de finestres de vidre per realitzar campanyes de comunicació institucional de forma elegant i sostenible.

20220126 Minideixalleria Cervelló

Situació

Les minideixalleries s’han col·locat al costat del complex esportiu Ceraqua, a la plaça Onze de setembre i al carrer Vidriers, i funcionen de forma autosuficient sense cap instal·lació elèctrica. Si els resultats de l’experiència són positius, es col·locaran en més punts del nucli i de les urbanitzacions.

FKCIbfSXwAMuMd4

Les minideixalleries estaran en servei les 24 hores del dia durant tot l’any. Amb la seva instal·lació, Cervelló fa un pas més en la reducció, reutilització i reciclatge dels residus que generem a casa.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló