S’instal·len tres minideixalleries per reciclar miniresidus a Cervelló

L’objectiu de l’Ajuntament és facilitar el reciclatge a la ciutadania i fer un municipi més sostenible

Des d’ahir han estrat en servei en el nucli urbà de Cervelló tres punts de recollida de petits residus domèstics que no poden anar a cap altre contenidor del carrer amb l’objectiu de facilitar el reciclatge a la ciutadania i fer un municipi més sostenible.

Es tracta de contenidors especials de recollida dels petits residus que moltes vegades s’acaben llençant a les escombraries i que necessiten un reciclatge especial, com les piles, els CD, les bombetes, les bateries i acumuladors, els cartutxos d’impressora i els petits aparells electrònics i elèctrics. Aquest tipus de residus esdevenen un problema gran si es llencen a la brossa, mentre que si es dipositen en el lloc correcte, s’evita una possible contaminació i es poden generar nous recursos amb el seu reciclatge. Els contenidors s’adapten a l’espai urbà i queden integrats en els carrers, per la qual cosa no tenen un impacte visual negatiu. A més, disposen de finestres de vidre per realitzar campanyes de comunicació institucional de forma elegant i sostenible.

20220126 Minideixalleria Cervelló

Situació

Les minideixalleries s’han col·locat al costat del complex esportiu Ceraqua, a la plaça Onze de setembre i al carrer Vidriers, i funcionen de forma autosuficient sense cap instal·lació elèctrica. Si els resultats de l’experiència són positius, es col·locaran en més punts del nucli i de les urbanitzacions.

FKCIbfSXwAMuMd4

Les minideixalleries estaran en servei les 24 hores del dia durant tot l’any. Amb la seva instal·lació, Cervelló fa un pas més en la reducció, reutilització i reciclatge dels residus que generem a casa.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix