Control d'accés motoritzat a les muntanyes de l'Ordal dels Mossos

Els objectius d'aquest dispositiu són garantir la seguretat de les persones i vetllar per la conservació del medi natural

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud i de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts van realitzar, diumenge 16 de gener, un control d'accés motoritzat al medi natural en col·laboració amb la Policia Local de Cervelló i dels Agents Rurals del Baix Llobregat i de l'Alt Penedès. 

Aquest control es va dur a terme a l'Entorn d'Interès Natural de les muntanyes de l'Ordal, a la localitat de Cervelló. El dispositiu policial tenia com a objectiu identificar i denunciar els vehicles a motor que circulessin per corriols, fora pistes, rius secs i tallafocs, tal com estableix la Llei 9/1995 de Regulació d'Accés Motoritzat al Medi Natural. Els agents van fer diversos punts de controls en zones per on podien circular possibles infractors que poguessin posar en perill les persones que caminen per aquests corriols.

220119 NdP 006 RPMS F1 Mossos dEsquadra

Com a resultat d'aquest control es van identificar vuit vehicles de motor i es van fer dues denúncies per manca d'assegurança i per no tenir el vehicle matriculat.

És important recordar que hi ha una normativa especifica d'accés motoritzat al medi natural que regula per on es pot circular i com es pot fer. A més a més, els vehicles de motor que circulen pel medi natural han de disposar d'assegurança de responsabilitat civil amb vigor i han de portar la matrícula posada. Els Mossos d'Esquadra continuaran duent a terme aquests controls d'accés motoritzat al medi natural en l'actual marc normatiu, per garantir la seguretat de les persones i la conservació del medi natural. 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
93

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix