Els parcs de Torreblanca i la Fontsanta, entre els més ben valorats

Imprimeix

Entre els aspectes més ben valorats per usuaris dels parcs metropolitans hi ha la tranquil·litat, l'ambient, la neteja, el civisme, la seguretat, el disseny, la jardineria, les zones de jocs infantils i l'enllumenat

Els parcs de Torreblanca i de la Fontsanta, situats a Sant Joan Despí, tornen a estar entre els més ben valorats de tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L'enquesta de satisfacció realitzada per l'AMB a les persones usuàries dels 52 parcs metropolitans l'any 2021 situa els dos parcs santjoanencs dins dels cinc espais verds amb millor nota.

parc Torreblanca

Tant el parc de la Fontsanta com el parc de Torreblanca treuen una nota superior al vuit, molt per damunt de la mitjana metropolitana i millorant la xifra de l'any anterior. Entre els aspectes més ben valorats dels dos parcs metropolitans de Sant Joan Despí hi ha la tranquil·litat, l'ambient, la neteja, el civisme, la seguretat, el disseny, la jardineria, les zones de jocs infantils i l'enllumenat.

bassa parc de la Fontsanta

Els parcs de Torreblanca i de la Fontsanta són un actiu natural, ambiental i social de la ciutat baixllobregatina, espais per al lleure, el passeig, l'esport, la sociabilització... Els parcs proporcionen múltiples beneficis per a la qualitat de vida de les persones, i això s'ha fet especialment palès durant la pandèmia de la Covid-19, quan han esdevingut espais imprescindibles com a entorns oberts, segurs i saludables

parc Fontsanta

El parc de la Fontsanta té una superfície de 162.266,66 m2 i el de Torreblanca, 95.938,68 m2. Tots dos parcs compten amb múltiples serveis, disposen d'una gran riquesa de fauna i flora i, al llarg de l'any, compten amb una programació d'activitats d'educació ambiental mitjançant la Jugatecaambiental.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí