Les visites a la pineda del Remolar estrenen nous itineraris vivencials

Tornen les excursions a la reserva natural viladecanenca del Delta, a partir de finals de novembre

La pineda del Remolar tornarà a obrir-se als visitants a finals de novembre, amb una proposta interactiva, que oferirà diferents activitats on els sentits i les emocions seran la base per la descoberta d'aquest entorn tan especial. L'activitat començarà amb una introducció per conèixer els elements característics d'aquest espai d'alt valor ambiental, i tot seguit, les persones participaran en tres activitats basades en les singularitats de les pinedes litorals mediterrànies d'una forma dinàmica.

remolar vila

Per a famílies amb infants de 0 a 7 anys està especialment pensat 'Un camí ple de sentits', una activitat on s'experimenta amb les textures, les formes i els colors, així com per aprendre sobre la diversitat del sòl i la vegetació propis de la pineda o d'altres espais naturals. Per a tots els públics, d'altra banda, s'ha organitzat l'activitat 'Un niu de vivències', un joc autònom d'exploració amb pistes i enigmes instal·lats en unes caixes niu que permetran aprendre sobre els elements més singulars del medi, i 'Una història, una descoberta, una postal', on els visitants podran compartir a través d'una postal quines són o han estat les seves experiències viscudes a la pineda. Seran activitats que es realitzaran al final del recorregut, després de la visita guiada que portarà els i les visitants per l'ecosistema de l'entorn de Ca la Pilar.

2015 08 06134843 thumbnail 1435270091

Aquest nou itinerari tindrà periodicitat setmanal i, en principi, es farà tots els diumenges a les 11:30 hores del matí, amb el punt d'informació de l'Espai Natural del Remolar-Filipines com a lloc de trobada. Tot i això, arran que aquest nou model d'itinerari es troba en fase de proves pilot, cap a la possibilitat que es produeixin canvis, incloent-hi de dia i hora. L'aforament és limitat i les inscripcions s'han de sol·licitar al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a través del qual s'informarà de tot allò relatiu a l'activitat.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix