Jornada reivindicativa a Viladecans en defensa de Can Sellarès

La plataforma Salvem Can Sellarès organitzarà diumenge 14 de novembre diverses activitats per conscienciar a la ciutadania “de la seva vàlua i del risc que comportaria la seva pèrdua”

La plataforma Salvem Can Sellarès promou una jornada lúdica-informativa amb la celebració d’activitats aquest diumenge,  14 de novembre de 2021, en aquest espai de Viladecans, “per conscienciar la ciutadania  de la seva vàlua i del risc que comportaria la seva pèrdua”. Perdre Can Sellarès en aquests moments seria “especialment greu, després que s’ha demostrat la necessitat d’espais públics i oberts a l’interior de les ciutats”, afegeix.  

E0HwF1VWYAMc4Fu

EzrX0qjX0AkQjYB

El projecte presentat per l’Ajuntament de Viladecans sobre Can Sellarès comportarà, segons la plataforma, la  transformació d’un espai públic, ampli i plural en un espai majorment privat, dominat  per la presència d’habitatges de dubtosa necessitat, en relació amb la dotació d’altres projectes d’urbanització com l’espai que actualment ocupa la fàbrica Roca.

EbWhj6xWoAEwsiP

EbWhjmsXgAEq0HS

La jornada de diumenge començarà a les onze del matí i a les 11.30 hores es farà una visita guiada per les instal·lacions, per explicar com i amb quin criteri es van crear i el que va  significar per a Gavà i Viladecans. En paral·lel, es realitzarà una exposició fotogràfica d’activitats fetes en aquest espai des que va ser concebut com espai d’ús públic, quan l’empresa Roca el va vendre amb aquesta finalitat a ambdós municipis. A més, hi ha previst l’organització d’una taula oberta amb concert “Cantant les Quaranta” (12.30h).

Redacció / Fotos: Arxiu-PSCS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix