Sant Feliu de Llobregat renova les quatre Flors d’Honor de Viles Florides

Abrera, Martorell, Sant Just Desvern i Sant Boi mantenen les tres, mentre que Molins de Rei suma, un any més, dues

El moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), va lliurar les Flors d’Honor 2021 en un acte que ha aplegat unes 200 persones a Cabrera de Mar, entre representants del moviment a tot el país, representants institucionals i del món de la jardineria i de la planta a Catalunya i Andorra.

4040628

Durant la gala s’han premiat 154 municipis de Catalunya, i també d’Andorra, i que han rebut el reconeixement de Viles Florides pel seu treball de transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Durant el transcurs de l’acte s’ha presentat el documental ’Viles Florides. 10 anys fent créixer el verd’ per commemorar el 10è aniversari del moviment i que fa un repàs a aquesta darrera dècada i a l’aportació que ha fet el moviment als municipis que en formen part.

Sant Feliu de Llobregat va aconseguir, per tercer any consecutiu, quatre Flors d'Honor. Aquest és un reconeixement de la Confederació Ornamental de Catalunya (CHOC) als municipis que treballen per a la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats i per a la qualitat de vida dels veïns i veïnes, així com la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat ambiental. A part de Sant Feliu, n'hi ha catorze municipis més amb quatre Flors d'Honor: Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Encamp, Figueres, Llinars del Vallès, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Mollet del Vallés, Olot, Sant Cugat, Sant Hilari Sacalm, Vila-seca i Roses.

Captura de pantalla 2021 09 20 a las 19.03.13

Altres municipis

Altres poblacions també han renovat les distincions. Així Abrera, Martorell, Sant Just Desvern i Sant Boi de Llobregat van aconseguir mantenir les tres Flors d’Honor. Mentrestant, Molins de Rei ha renovat per cinquè any consecutiu les dues Flors d’Honor.

Redacció / Fotos: Viles Florides

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix