La Cooperativa Agrícola del Prat comença la collita dels conreus d’estiu

Imprimeix

Seguint el cicle de conreus és temps de tomàquets de totes les varietats, albergínies, pebrots i carbassó

La pagesia del Prat de Llobregat ja ha començat a collir els productes de temporada d’estiu als camps de conreu del Parc Agrari del Baix Llobregat. Seguint el cicle de conreus, és temps de tomàquets -de totes les varietats-, albergínies, pebrots i carbassó. I ben aviat es començaran a collir les síndries i els famosos melons del municipi baixllobregatí. Els melons, amb un punt de dolçor extra que els hi aporten les condicions del sòl del Delta del Llobregat, mantenen el seu prestigi a l’àrea de Barcelona.

E6GAa9iWYAIjOls

Agustí García, president de la Cooperativa Agrícola del Prat destaca que “la pagesia no conrea únicament carxofa. Hem de fugir d’aquesta idea del monocultiu. Seguim el cicle anual de l’horta i l’estiu és un moment àlgid de feina per tots nosaltres. La tradició del meló del Prat és llegendària i els tomàquets que collim tenen gust de tomàquet, com sempre s’han conreat.”

Crida

Els productes collits pels socis de la Cooperativa Agrícola del Prat es poden comprar a les agrobotigues dels pagesos i a Mercabarna, on la Cooperativa els ofereix a restauradors i botigues de l’àrea de Barcelona. Precisament des de la Cooperativa es fa una crida a la ciutadania per tal que demani al seu establiment de confiança que compri el producte a la Cooperativa.

E3gUPlmX0AIlMGq

D’aquesta manera es garanteix la qualitat, la proximitat i la supervivència de l’agricultura del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: CAP