Teresa Jordà veu "molt difícil" ampliar l’Aeroport del Prat

Imprimeix

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural considera que l’actuació afectaria La Ricarda i assegura que batallarà per defensar-la

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha afirmat que és “molt difícil” ampliar l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat sense afectar la zona de La Ricarda. Jordà ha dit en declaracions a TV3 que qualsevol opció pot ser vàlida “sempre que es preservi la biodiversitat” i ha assegurat que serà molt exigent i batalladora per defensar tant la Ricarda com el Parc Agrari del Llobregat i la seva biodiversitat.

teresa jorda agri

D’altra banda, ha afirmat que la modificació de la ponència de renovables anunciada és una “esmena” a la manera com s’havia entès aquest instrument. Ha assegurat que no serà un fre sinó “posar en ordre” el que hi ha. Ha anunciat també 35 milions per subvencionar el 30% de 2.500 teulades fotovoltaiques per a comunitats de veïns. La consellera ha reconegut que potser haurà de “discutir” amb el vicepresident del Govern sobre l’ampliació del Prat, però ha assegurat que “d’això va la política.”

Redacció / Fotos: Arxiu