Detecten una nova espècie de microalga a la costa de Castelldefels

Els experts han detectat a la costa de Castelldefels una nova espècie de microalga que diferencia el color del mar.

La zona envaïda per aquesta alga s'enfosqueix durant el transcurs del matí a causa dels efectes que el sol produeix sobre la seva clorofil·la.

Un portaveu de l’Ajuntament de Castelldefels ha explicat que “en contacte amb diferents coordinadors de Proactiva en platges confrontants, i gràcies a la col·laboració de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), s'ha descobert l'existència d'una microalga que fins ara només freqüentava aigües més gèlides com les del Mar Adriàtic”.

És inofensiva per a les persones, tot i que podria donar-se el cas de toxicitat per a algunes espècies marines com per exemple, algun tipus de peix, han informat des de l'Ajuntament de Castelldefels.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix