Denuncien “obres il·legals” d’un col·lector a l’Olla del Rei

La plataforma Salvem l’Olla del Rei reclama un “organisme competint de gestió de la zona natural”

Salvem l’Olla del Rei ha denunciat, a través de les xarxes socials, l’actuació d’unes “obres il·legals d’un col·lector a l’Olla del Rei”. Segons explica la plataforma ecologista la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Castelldefels va donar el vistiplau a l’edifici B56 on està el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) per a construir un col·lector per evacuar aigües pluvials directament a l’estany de l’Olla.

olla 4

olla 5

olla 6

“Fer aquesta obra il·legal han arrasat vint metres de zona protegida de l'estany (zona de nidificació d'aus) i, per tant, han arrasat amb 20 metres de zona protegida de l'estany. D’això l’Ajuntament de Castelldefels no tenia coneixement, ja que no es va demanar cap permís”, explica la plataforma.

olla 2

olla 3

Segons explica Salvem l’Olla del Rei,  l’Ajuntament està estudiant, actualment, la situació. “La Guàrdia Urbana no ha volgut venir a aixecar acta” i afegeix la plataforma que “el responsable de manteniment del Campus de la UPC, s'ha compromès a aturar les obres definitivament posar tanques al voltant de la zona afectada i iniciar una restauració.”

La situació, segons la plataforma, és greu i exigeix responsabilitat immediata per a la restauració de la zona afectada i reclama un “organisme competent de gestió de la zona natural de l’Olla del Rei.”

Redacció / Fotos: Salvem l’Olla del Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix