Sant Feliu i Gavà se sumen a la campanya Let’s Clean Up Europe

La municipi santfeliuenc hi participen les entitats Seny i Ordre, ADF Sant Feliu, Fridays 4 Future Sant Feliu, El Rebost, La Revolta i Amics de la Natura de Sant Feliu, amb la col·laboració de l’Ajuntament

El pròxim dissabte dia 8 de maig a Sant Feliu de Llobregat, i dins del programa Let's Clean Up Europe, les entitats Seny i Ordre, ADF Sant Feliu, Fridays 4 Future Sant Feliu, El Rebost, La Revolta i Amics de la Natura de Sant Feliu, uneixen esforços per organitzar una neteja dels entorns naturals del municipi baixllobregatí.

brossa santfeliu 2

Aquesta vegada al marge del riu Llobregat, amb l'objectiu de mantenir-lo net i eliminar els residus “que no han de tenir lloc als espais naturals”, segons expliquen. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. La jornada programada començarà a les 9.30 hores des de la Depuradora de Sant Feliu.

Cal recordar que a la passada edició de setembre de 2020, a Collserola, més de 150 persones van col·laborar a recollir més d'una tona de residus de tota mena en una jornada matinal. “Va ser l'activitat amb rècord de recollida i de major participació del conjunt d'actes que es van fer entorn de Collserola. En aquella edició, estem preparats per a seguir lluitant per a tenir uns entorns naturals el màxim de nets possibles i conscienciar de la importància de mantenir aquests espais”, manifesten.

brossa 1234

D’altra banda, Gavà també s’ha sumat de nou a la campanya Let's Clean Up Europe. La campanya d’enguany, està previst realitzar-la el 9 de maig. Hi ha previst una acció de neteja al camí de La Sentiu el proper diumenge, 9 de maig, de 10 a 13 hores. La inscripció dels voluntaris es pot formalitzar a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Seny i Ordre-Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix