Seat s’atura una hora per conscienciar sobre el canvi climàtic

Imprimeix

Una acció que la companyia automobilística, on han participat els 15.000 treballadors de l’empresa, emmarcada dins la commemoració del Dia Internacional de la Terra

Els 15.000 treballadors de Seat han parat la seva activitat aquest matí durant una hora per conscienciar sobre el canvi climàtic i definir accions concretes que es puguin integrar en el dia a dia, una acció que la companyia ha impulsat en commemoració del Dia Internacional de la Terra.

En la iniciativa, amb el nom #Project1Hour, els empleats de la companyia han proposat accions personals que contribueixen a reduir les emissions de CO2 individuals, com conduir vehicles electrificats, eliminar l'ús de l'aigua embotellada, no viatjar amb avió o reduir el consum de carn.

Earth Day 01 HQ

“Com a empresa capdavantera del sector, tenim una clara responsabilitat amb el medi ambient. El nostre objectiu és ferm: volem complir els objectius del 'Green Deal' i ser una companyia CO2 neutral en 2050. Per aconseguir-ho, és necessari avançar cap al vehicle elèctric”, ha destacat el president de Seat, Wayne Griffiths. Griffiths ha afegit que estan en “plena transformació” de l'empresa i de les marques Seat i Cupra cap a l'electrificació.

“Amb #Project1Hour desitgem activar una consciència global perquè tota la companyia, amb els nostres 15.000 empleats, avancem junts en la lluita contra el canvi climàtic. Solament així podrem protegir el planeta i aconseguir un futur més sostenible per als joves”, ha expressat Griffiths.

Earth Day 02 HQ

La iniciativa #Project1Hour s'engloba en una acció internacional promoguda pel Grup Volskwagen a favor del medi ambient. En aquest sentit, els més de 15.000 empleats de Seat s'han unit als treballadors del Grup, 660.000 en total, en la lluita contra el canvi climàtic.

Redacció / Fotos: Seat