El Ple pratenc rebutja la moció contra l’ARE Eixample Sud

El govern municipal considera que no afecta cap terreny del Parc Agrari ni dels Espais Naturals del Delta, mentre que la plataforma ‘Ni un pam de terra’ diu que “seguirà treballant a peu de carrer”

El Ple municipal del Prat de Llobregat va rebutjar la moció impulsada per la plataforma ‘Ni un pam de terra’, amb el suport d’ERC i C’s, per demanar al Departament de Territori  i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya que deixi sense efecte la segona fase de l’Àrea Residencial Estratègia (ARE) Eixample Sud. Van votar a favor Prat en Comú, PSC i Podemos El Prat.

Des del govern municipal es va recordar que el desenvolupament de la segona fase de l’ARE no afecta cap terreny del Parc Agrari del Baix Llobregat ni dels Espais Naturals del Delta, i es va refermar en el compromís municipal amb la defensa d'aquests espais.

protesta ple prat 1

ple prat aturem 2

Paral·lelament a la celebració del Ple municipal, un important grup de persones es va concentrar davant l’Ajuntament per protestar contra l’actuació urbanística. Des de la plataforma considera que “no ha estat cap sorpresa que la moció es tombés, però alguns s’ha posat vermells al parlar d’aquest tema. Seguirem treballant a peu de carrer, allà ens trobareu ara i sempre.”

Redacció / Fotos-Vídeo: NPT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix