Castelldefels plantarà més de quatre-cents arbres els pròxims mesos

Imprimeix

S’invertirà un total de 142.700 euros en aquesta acció que desplegarà l’Ajuntament

La Junta de Govern Local ha donat llum verda a l'execució d'actuacions de millora als espais verds de Castelldefels. L'empresa municipal responsable de la jardineria, Jarfels, SA, plantarà fins a 407 arbres nous a l'espai públic, per un import de 142.700 euros. L'acció es desplegarà en tres direccions: dotar de més zones d'ombra els espais de joc infantil, renovar fins a dos centenars d'exemplars que s'han malmès i reposar els arbres que es van veure afectats pel pas del temporal Glòria per Castelldefels, a principis d'aquest 2020.

 noticies txt 15084 not fotografia

El primer dels projectes consisteix a incrementar l'ombreig a les zones de joc infantils de la ciutat. De les 61 àrees de joc amb què compta Castelldefels, a quatre s'han dut a terme plantacions recentment. I pel que fa a la resta, s'ha analitzat la conveniència de plantar nous arbres a 31 d'aquestes zones, amb un centenar d'exemplars. D'altra banda, aquesta tardor-hivern s'emprendran també accions de plantació de fins a dues-centes unitats per reposar els exemplars que els darrers temps han estat baixa, a causa d'accidents, malalties dels arbres o altres causes, sigui arbrat viari en escocell o arbrat d'espai verd.

arbres

jpg DSC 0366b

El tercer d'aquests projectes s'orienta a la reposició de l'arbrat caigut pels temporals que han afectat a ciutat. Pel que fa a l'arbrat abatut principalment  pel temporal Glòria es preveu plantar cent exemplars nous a diferents barris i indrets de la ciutat.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Ecologistes en Acció