Castelldefels plantarà més de quatre-cents arbres els pròxims mesos

S’invertirà un total de 142.700 euros en aquesta acció que desplegarà l’Ajuntament

La Junta de Govern Local ha donat llum verda a l'execució d'actuacions de millora als espais verds de Castelldefels. L'empresa municipal responsable de la jardineria, Jarfels, SA, plantarà fins a 407 arbres nous a l'espai públic, per un import de 142.700 euros. L'acció es desplegarà en tres direccions: dotar de més zones d'ombra els espais de joc infantil, renovar fins a dos centenars d'exemplars que s'han malmès i reposar els arbres que es van veure afectats pel pas del temporal Glòria per Castelldefels, a principis d'aquest 2020.

 noticies txt 15084 not fotografia

El primer dels projectes consisteix a incrementar l'ombreig a les zones de joc infantils de la ciutat. De les 61 àrees de joc amb què compta Castelldefels, a quatre s'han dut a terme plantacions recentment. I pel que fa a la resta, s'ha analitzat la conveniència de plantar nous arbres a 31 d'aquestes zones, amb un centenar d'exemplars. D'altra banda, aquesta tardor-hivern s'emprendran també accions de plantació de fins a dues-centes unitats per reposar els exemplars que els darrers temps han estat baixa, a causa d'accidents, malalties dels arbres o altres causes, sigui arbrat viari en escocell o arbrat d'espai verd.

arbres

jpg DSC 0366b

El tercer d'aquests projectes s'orienta a la reposició de l'arbrat caigut pels temporals que han afectat a ciutat. Pel que fa a l'arbrat abatut principalment  pel temporal Glòria es preveu plantar cent exemplars nous a diferents barris i indrets de la ciutat.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Ecologistes en Acció

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
92

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix