Torrelles es prepara per a una jornada de neteja del municipi

Imprimeix

La iniciativa es fa amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i l’Agència de Residus de Catalunya impulsaran una nova jornada de neteja d’espais bruts i degradats del municipi. L’activitat, que se celebrarà el proper 19 de setembre, s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, set dies plens de propostes a tot Europa per promoure el respecte i la cura del medi ambient.

poster operacio neteja A3 ok ok

A les 10 hores, es convoca a totes les persones interessades a l’Escola Can Coll. La proposta es portarà a terme respectant les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries com l’obligatorietat de la mascareta i el manteniment de les distàncies. Es recomana portar roba còmoda, calçat adient, cantimplora amb aigua o got reutilitzable i guants. Els grups familiars o estables de convivència es respectaran per realitzar la neteja.

Per a participar-hi, no cal confirmar assistència. Per a més informació, es pot escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon de l’Ajuntament 93 689 00 00.

Redacció / Fotos: Aj. Torrelles-Arxiu