S'obre de nou la públic la platja naturista del Prat de Llobregat

El temporal Glòria la va afectar i es mantenia tancada per evitar riscos

La platja naturista es va veure afectada pel temporal Glòria i no garantia un bany segur, aixó que fins ara s'ha mantigut tancada, en espera que es regenerés amb sorra de forma natural, ja que com es tracta d'una platja que està dins la Xarxa Natura 2000, no es pot aportar sorra artificialment. S'han reforçat els tancaments per impedir l'accés a la resta de platges protegides que no tenen ús públic, situades al nord.

    • S’han reforçat els tancaments per impedir l’accés a la resta de platges protegides que no tenen ús públic, situades més al nord.
    • S’han instal•lat cartells informatius amb les recomanacions de seguretat i protecció de la COVID-19, com a la resta d’accessos de la platja.

Serveis

  • La platja disposa de papereres.
  • No hi ha servei de dutxa a causa del desnivell del terreny.
  • No hi ha servei de salvament així que cal que els usuaris actuïn amb precaució.
  • L’horari de pesca permès és de 20 h a 8h (nocturn)
  • L’equip d’agents cívics, de 9 a 20h, en coordinació amb la policia local durà a terme el servei de control d’aforament  i d’accessos, igual com a la resta de la platja.

Normes sanitàries

Com a la resta de platges cal seguir les normes sanitàries de protecció. Es poden consultar en aquest enllaç https://www.elprat.cat/turisme-i-territori/que-visitar/la-platja-del-prat

Redacció / Foto: Aj. El Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix