Nou vessament d’aigües residuals a la platja de Castelldefels

L’Ajuntament ha decidit senyalitzar amb bandera vermella i prohibeix el bany en un tram

L'Ajuntament de Castelldefels ha decidit senyalitzar amb bandera vermella la zona de platja des de la plaça de les Palmeres fins al carrer 13 Bis, per prohibir el bany durant les pròximes hores d'aquest divendres. Es tracta d'una mesura preventiva, ja que s'ha produït un nou episodi de vessament d'aigües residuals barrejades amb aigües de pluja pel col·lector que va a parar al carrer 17.

 noticies txt 14743 not fotografia

Segons fonts municipals, l'episodi de pluges intenses que s'ha produït aquesta matinada ha fet que l'Agència Catalana de l'Aigua activi els sobreeixidors de l'estació de bombament situada a la UPC. Quan passa això, les aigües residuals procedents dels municipis veïns (que no tenen xarxa de pluvials i de residuals separada) es barregen i van a parar al col·lector interceptor de les conques centrals (situat a Castelldefels). Aquesta aigua, després de passar per l'interceptor del nord, acaba desembocant en el col·lector situat al carrer 17.

L'Ajuntament ha demanat tant a l'Agència Catalana de l'Aigua com a l'Àrea Metropolitana de Barcelona que dugui a terme les obres i inversions necessàries perquè solucionar aquesta problemàtica.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix