Instal·len una mostra d’aus a la terminal T2 d’El Prat

Imprimeix
L’aeroport acull una exposició sobre ocells que dedica una atenció especial a les aus del Delta del Llobregat

Des de el passat cap de setmana fins al proper 11 de juny, els passatgers de l’aeroport d’El Prat podran gaudir de l’exposició Les aus, viatgers sense fronteres, promoguda per la Fundació Aena.

La mostra, ubicada a la terminal T2, entre els mòduls d’embarcament 3 i 5, pretén fomentar entre els usuaris de l’aeroport, especialment als nens i joves, el seu interès per l’ornitologia, el medi ambient i la seva conservació, han informat fonts d’Aena, la gestora de les instal·lacions.

L’exposició conta amb un panell especial sobre el Delta del Llobregat, zona de pas de gran importància per la migració de moltes aus, un panell amb les rutes migratòries dels viatgers sense fronteres i un altre amb les zones més importants d’observació d’aus a Espanya.

Prismàtics, anelles, pesos, tenalles, xarxes, ceps i d’altres utensilis per anellar les aus amb fotos d’ornitòlegs integren l’exposició, que ofereix informació sobre les migracions de les aus i els sistemes d’anellament.

A més, els visitants de la mostra poden veure les aus migratòries més característiques de la península mitjançant uns visors tridimensionals.

Redacció | Foto: Aena