El Parc Agrari va mostrar les noves varietats de col del projecte BRAAVA

La masia de Can Comas també va acollir la presentació col·lectiu Sabor de l’Horta 2020 on hi participen diversos restaurant del Baix Llobregat

El Parc Agrari del Baix Llobregat va organitzar ahir diumenge 1 de març, una festa per donar a conèixer les diferents varietats de col que s'hi produeixen amb el projecte BRAAVA, una iniciativa amb les que es vol difondre els alts valors nutricionals, saludables i culinaris d'aquest producte.

braava 2

La festa del projecte BRAAVA, organitzada amb la Fundació Miquel Agustí, va tenir lloc a la Masia de Can Comas del Prat de Llobregat, seu del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat. Durant la jornada hi va haver xerrades sobre alimentació saludable i tallers per a tots els públics on es podran veure i aprendre a cuinar aquestes verdures tan interessants dels del punt de vista nutricional.

braava 3

El Projecte BRAAVA és una iniciativa que està desenvolupant la Fundació Miquel Agustí, impulsada pel Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu d'introduir noves varietats de bràssiques amb alt calor afegit i adaptades a la zona del Baix Llobregat, com a opció per a la diversificació productiva i econòmica del sector hortícola del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Sabors de l'Horta 2020

En el bloc gastronòmic, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va presentar el col·lectiu Sabors de l'Horta 2020 un projecte en el qual hi participen els restaurants del Baix Llobregat i que comptarà amb la dinamització del cuiner i presentador de televisió Marc Ribas.

braaava 4

braava 5

En aquesta activitat es van poder tastar tapes elaborades amb algun dels productes que s'estan cultivant en el projecte BRAAVA com el bròquil de Santa Teresa, el bròquil de desembre, cheddar, grafity o flower sprout, entre d'altres, i degustar vins i cerveses locals. Els diners recollits amb la venda dels tiquets de les tapes es van lliurar al projecte solidari Magic Line de Sant Joan de Déu.

Redacció / Fotos: CTBLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix