Torna a Pallejà una nova edició de la Jugatecambiental

Imprimeix

L’1 de març arrenca una nova temporada amb activitats diverses gaudir de l’entorn

El parc de La Molinada de Pallejà tornarà a ser el punt de trobada de la Jugatecambiental, una iniciativa que arrencarà la temporada de primavera el proper diumenge dia 1 de març amb la sostenibilitat com a eix central. L’espai s’oferirà tots els diumenges de 12 a 14 hores amb la voluntat que les famílies puguin gaudir d’activitats diverses com jocs, tallers o itineraris guiats.

juga 2

juga 3

Aquesta nova temporada, els pallejanencs i pallejanenques podran gaudir d’un espai de joc renovat i d’activitats que els permetran fer volar la imaginació, buscar colors i materials, construir joguines i molinets de vent, estudiar les plantes i els animals i descobrir que amb l'energia del sol es poden fer infinitat de coses. D’altra banda, el dia 10 de maig se celebrarà la Gran Festa del Parc que preveu una jornada plena d’activitats i sorpreses per a tota la família.

Captura de pantalla 2020 02 25 a las 9.46.27

Jugatecambiental és un espai educatiu organitzat de forma conjunta per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Pallejà, en el qual els infants poden aprendre i experimentar a través del joc aspectes relacionats amb el consum responsable, la mobilitat sostenible i la descoberta de l’entorn.

Redacció / Fotos: Aj. Pallejà