Onada solidària per recuperar la platja de Castelldefels

Diverses iniciatives ciutadanes ajuden a netejar-la i restaurar la vegetació dunar

Desenes de castelldefelencs i castelldefelenques s'han mobilitzat per ajudar a netejar la platja i restaurar la vegetació dunar de la seva platja després dels efectes devastadors del temporal Gloria. L'Ajuntament de Castelldefels dóna suport a aquestes iniciatives ciutadanes que tenen com a objectiu ajudar i complementar les tasques de neteja i manteniment que realitza l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) després dels efectes del temporal Gloria.

platja castefa restaurar

netejar restaurar

Accions

El passat divendres, 31 de gener, una cinquantena d'alumnes de 6è de l'escola Els Pins realitzaven una activitat de recollida de residus a la sorra al voltant de la plaça de les Palmeres. Al Baixador, Fundesplai amb un grup de 18 treballadors de l'empresa Werfen van dur a terme una plantació de vegetació dunar. El passat 2 de febrer, una nova convocatòria d'iniciativa ciutadana dedicava el matí de diumenge a netejar la sorra de la platja.

castefa platja restaurar

castefa restauracio platja 2

L'Ajuntament recorda que per tal de dur-les a terme i demanar permís cal comunicar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. la zona en la qual es preten netejar. Aquesta zona ha de ser acotada i de sorra seca.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix