Unes 300.000 persones visiten la 169a Fira de la Candelera de Molins de Rei

Imprimeix

Un atractiu programa d’activitats i les bones temperatures van garantir l’èxit de l’edició d’aquest any

Les bones temperatures a més de l’ampli i atractiu programa d’activitats va permetre que la 169a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei tornés a ser un gran èxit d’assistència. Una vegada més, la fira va tornar a demostrar el seu gran poder d’atracció i al voltant de les 300.000 persones van apropar-se al municipi baixllobregatí per gaudir d’una fira que ahir va posar el seu punt final.

molins cande 2

Segons fonts municipals, les primeres dades recollides a peu de carrer indiquen que el grau de satisfacció dels visitants ha estat alta. D’altra banda, els paradistes, un miler, també s’han mostrat satisfets pels nivells de facturació aconseguits durant, sobretot, el dissabte i el diumenge.

molins cande 3

molins cande 4

molins cande 5

Xavi Paz, ha fet una valoració “molt positiva”. Segons l’alcalde de Molins de Rei, “aquesta edició ha estat una prova d’estrès per la Fira, primer pel temporal Glòria que va alterar els plans d’organització i muntatge, i després per la massiva assistència de persones d’arreu que ens ha obligat a treballar de valent per donar el servei i oferir l’experiència que esperen”. Malgrat tot, i segons l’alcalde “la Fira ha passat aquesta prova d’estrès amb nota alta, si bé sempre hi ha marge de millora i en les properes setmanes avaluarem quins temes hem de corregir o potenciar perquè la 170a edició encara sigui millor”

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei