La Platja de Castelldefels renova l’adhesió a la marca "Costa Barcelona"

Imprimeix

Un fet que comporta molts beneficis per a la ciutat en matèria de promoció turística i projecció exterior

La certificació de sostenibilitat turística de reconeixement internacional Biosphere –certificat que també ostenta la platja de Castelldefels– ha acceptat un any més l'adhesió de la platja de Castelldefels a la marca turística “Costa Barcelona”. El fet comporta molts beneficis per a Castelldefels en matèria de promoció turística i projecció exterior de la ciutat, ja que “Costa Barcelona” constitueix una de les principals destinacions de sol i platja de Catalunya, amb una consolidada infraestructura d'allotjaments, complementada per unes poblacions, com Castelldefels, que han sabut conservar una personalitat pròpia molt lligada al territori.

getimatge platja castelldefels

La gran varietat de les seves terres permet gaudir d'espais naturals com el parc de Garraf o el de Montseny, de poblacions de gran tradició turística com Sitges o Vilanova i la Geltrú, d'un ventall patrimonial de totes les èpoques (gòtic, industrial, modernista) o degustar les especialitats més selectes dels vins i caves de Penedès.

3500 app 649x431 platja castelldefels

De la mateixa manera que la platja de Castelldefels, "Costa Barcelona" ha rebut també la certificació Biosphere com a Destinació Sostenible. El segell acredita que la marca turística "Costa Barcelona", compleix amb els requisits de l'estàndard "Biosphere Destination" i que s'aplica amb èxit sis criteris concrets en les seves polítiques turístiques: Gestió sostenible, Desenvolupament econòmic i social, Conservació i millora del patrimoni cultural, conservació Ambiental, Qualitat i seguretat, i Implicació del visitant.

Redacció / Fotos: Arxiu