Prat En Comú i PSC rebutgen reduir el plàstic en activitats esportives

Imprimeix

Segons Antoni Miguel Ruiz, portaveu municipal de Ciutadans i impulsor de la moció, "és una nova oportunitat perduda d'aquest equip de govern impermeable a qualsevol proposta que vingui des de l'oposició”

El portaveu de Ciutadans al Prat de Llobregat, Antonio Miguel Ruiz, ha tornat a insistir a criticar l'actitud del Prat en Comú i PSC en tornar a rebutjar una nova proposta en el Ple Municipal. La moció presentada pel grup municipal taronja se centrava a impulsar la creació d'un projecte d'utilització d'envasos reutilitzables en la pràctica esportiva al Prat de Llobregat amb la finalitat de reduir la producció de residus plàstics en l'esport. Ruiz comenta que la proposta presentada “pretenia d'una banda, conscienciar a la ciutadania i especialment als més petits, en la necessitat de la conservació mediambiental mitjançant hàbits de consum responsables i sostenibles i d'altra banda, reduir la producció de residus plàstics a la ciutat.". Cal recordar, que els estats membres de la UE hauran de recuperar obligatòriament el 90% de les ampolles de plàstic.

Plástico 850x400

A més Ruiz ha lamentat que no prosperés la moció, ja que "és una nova oportunitat perduda d'aquest equip de govern impermeable a qualsevol proposta que vingui des de l'oposició. I que a més pretenia convidar a participar a AMPAS, entitats esportives i a la resta d'entitats locals de qualsevol altra índole, a més de la Fundació CRAM i a l'empresa municipal Aigües del Prat i qualsevol entitat relacionada amb la conservació i protecció del medi ambient que ho desitgi."

Redacció / Fotos: Antena 3-Arxiu