El projecte Reciclos s'estén a tots els barris de Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

Al voltant de les 1.700 persones s'han inscrit ja com a usuàries de la web app santboi.reciclos.cat

El projecte de recollida selectiva d'envasos 5.0 Reciclos es durà a terme a tots els barris de Sant Boi de Llobregat. Els bons resultats de la prova pilot realitzada des de l'estiu als barris de Marianao i Ciutat Cooperativa han permès ampliar l'abast de la col·laboració entre l'Ajuntament i Ecoembes i estendre'l a tot el municipi. Entre els mesos de juny i octubre, 1.700 persones s'han registrat com a usuàries de la webapp de Reciclos.

image large

Reciclos utilitza la mecànica del joc a través del telèfon mòbil per conscienciar la ciutadania de cara a reciclar millor els envasos destinats al contenidor groc. Les persones que fan correctament la recollida selectiva veuen reconegut el seu compromís amb uns punts anomenats 'reciclos' que es poden bescanviar per premis (amb sortejos setmanals i mensuals) i/o per col·laborar amb Metges sense Fronteres o bé al barri amb la campanya Cap nen sense joguina.

IMG 4525

Durant la prova pilot s'han generat fins al moment més de 38.000 'reciclos'. La ciutadania ja n'ha bescanviat més d'un 40%. El projecte local Cap nen sense joguina ha rebut més de 2.700 'reciclos'.

Aquest mes de novembre es duran a terme dues accions informatives per seguir presentant el projecte Reciclos als diferents barris del municipi.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat