Un miler de ciclistes van participar en la 16a BaixCicletada

Imprimeix

Van prendre part vuit municipis (Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts I Santa Coloma de Cervelló) I l’Hospitalet

Vuit municipis del Baix Llobregat i l’Hospitalet van participar diumenge 29 de setembre en la setzena edició de #LaBaixCicletada. La passejada popular en bicicleta, que va aplegar un miler de ciclistes, forma part de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat que impulsa la Unió Europea i durant la qual diverses administracions i entitats organitzen activitats i accions que promouen el respecte pel medi ambient en l'àmbit del transport.

santboi baix cicletada

santjoan despi 2 cicletada

baix cic.etada baix

santvicenç baix cicletada

La bicicletada, que va tenir diversos punts de sortida -segons el municipi-, va finalitzar el seu recorregut al parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat. A l'arribada hi va haver avituallament, amb menjar i aigua, i un acte final amb sorteigs de bicicletes i lots de regals, entre altres. Es va poder participar en diversos tallers. Dani Jiménez, físic i divulgador científic, va ser l’speaker.

dani cicletada 2

torreblanca baix cicletadas

Els consistoris participants són Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, Ajuntament de Sant Just Desvern, Ajuntament de Sant Joan Despí, Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Redacció / Fotos: BaixCicletada-Aj. Sant Vicenç dels Horts-Aj. Sant Boi-Aj. Esplugues