Sant Feliu celebra demà la II Festa del Parc de Llobregat

Imprimeix

La segona edició està oberta a les famílies on el joc i el medi ambient seran les protagonistes

Demà diumenge 22 de setembre se celebrarà la segona edició de la Festa del Parc del Llobregat a Sant Feliu de Llobregat amb un seguit d'activitats per a tota la família. Els objectius són: descobrir i conèixer l'entorn agrari del municipi, fer que els nois i noies puguin treballar directament la terra i tenir una relació directa amb el medi agrari, i treballar la importància de l'alimentació equilibrada de la dieta mediterrània. Des de les 11.30 fins a les 13.45 h hi haurà l'espai de jocs per a tota la família. De 12 a 13.30 h les persones assistents també podran participar en els següents tallers: 

  • 'Fem melmelada de poma': en aquesta activitat aprendrem a fer conserves de melmelada de poma que després ens emportarem a casa.
  • 'Fem de biòlegs amb el visor de fauna', que consisteix a realitzar una exploració del parc i un alliberament d'animals. Amb el mètode dels biòlegs, s'explorarà el parc per observar-hi la vida que hi ha amagada i descobrir les espècies invisibles als nostres ulls.
  • 'Taller de ponts, cabanes i camins': construcció intuitiva en forma de joc, en el que s'ofereixen materials i tècniques per tots els públics on l'objectiu és modificar l'estructura de l'entorn per poder-hi jugar a fer passar bales o amb el supòsit de fer-lo habitable pels animalons que el poblen.

img 21616

Jugatecambiental

La Festa del parc del Llobregat inclou la Jugatecambiental, que es fa tots els diumenges des del 8 de setembre fins al 8 de desembre al parc del Llobregat. Les Jugatecambientals són un espai d'aprenentatge impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport dels ajuntaments metropolitans.

ccf1ab77 2dae 4f41 b0e1 a1d026b06d3e

La Jugatecambiental ha canviat d'ubicació dins el parc i aquest diumenge ampliarà la seva programació per donar cabuda a nous tallers. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Redacció / Fotos: AMB-Arxiu