Sant Feliu celebra demà la II Festa del Parc de Llobregat

La segona edició està oberta a les famílies on el joc i el medi ambient seran les protagonistes

Demà diumenge 22 de setembre se celebrarà la segona edició de la Festa del Parc del Llobregat a Sant Feliu de Llobregat amb un seguit d'activitats per a tota la família. Els objectius són: descobrir i conèixer l'entorn agrari del municipi, fer que els nois i noies puguin treballar directament la terra i tenir una relació directa amb el medi agrari, i treballar la importància de l'alimentació equilibrada de la dieta mediterrània. Des de les 11.30 fins a les 13.45 h hi haurà l'espai de jocs per a tota la família. De 12 a 13.30 h les persones assistents també podran participar en els següents tallers: 

  • 'Fem melmelada de poma': en aquesta activitat aprendrem a fer conserves de melmelada de poma que després ens emportarem a casa.
  • 'Fem de biòlegs amb el visor de fauna', que consisteix a realitzar una exploració del parc i un alliberament d'animals. Amb el mètode dels biòlegs, s'explorarà el parc per observar-hi la vida que hi ha amagada i descobrir les espècies invisibles als nostres ulls.
  • 'Taller de ponts, cabanes i camins': construcció intuitiva en forma de joc, en el que s'ofereixen materials i tècniques per tots els públics on l'objectiu és modificar l'estructura de l'entorn per poder-hi jugar a fer passar bales o amb el supòsit de fer-lo habitable pels animalons que el poblen.

img 21616

Jugatecambiental

La Festa del parc del Llobregat inclou la Jugatecambiental, que es fa tots els diumenges des del 8 de setembre fins al 8 de desembre al parc del Llobregat. Les Jugatecambientals són un espai d'aprenentatge impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport dels ajuntaments metropolitans.

ccf1ab77 2dae 4f41 b0e1 a1d026b06d3e

La Jugatecambiental ha canviat d'ubicació dins el parc i aquest diumenge ampliarà la seva programació per donar cabuda a nous tallers. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Redacció / Fotos: AMB-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix