Planten d'arbres al Remolar-Filipines per millorar la biodiversitat

La iniciativa s'emmarca dins del projecte de preservació de biodiversitat en l'Espai Natural del Delta de Llobregat, pròxim a dues de les fàbriques de SEAT on més d’una trentena de treballadors han plantat 414 arbres

Amb motiu del compromís anual que s'ha fixat SEAT en matèria de preservació de biodiversitat, emprats de la companyia han plantat 414 arbres i instal·lat 10 caixes niu per a la protecció dels ocells en el Delta del Llobregat. La iniciativa s'emmarca dins del projecte de restauració d'hàbitats en l'Espai Natural del Delta del Llobregat, una ubicació pròxima a dues de les plantes de producció de SEAT: SEAT Barcelona i SEAT Components.

SEAT employees plant 414 trees in the Llobregat Delta 03 HQ

Christian Vollmer, vicepresident de Producció i Logística de SEAT i impulsor del projecte, ha destacat que “tenim l'objectiu de ser un fabricant de referència en tots els aspectes, especialment en el de la sostenibilitat. Ja hem reduït en més d'un terç el nostre impacte de producció, i volem arribar al zero impacto en 2050. La protecció de la biodiversitat en l'entorn on operem és un pas addicional en el nostre compromís amb el medi ambient.”

SEAT employees plant 414 trees in the Llobregat Delta 02 HQ

La plantació dels 414 arbres s'ha realitzat en una superfície de 2,5 hectàrees, en la zona de les Filipines Remolar (Viladecans) del Parc Natural Delta del Llobregat. Es tracta d'un espai considerat zona de protecció especial per als ocells i situat en una de les rutes migratòries dels ocells al Mediterrani, la qual cosa el converteix en una àrea de gran interès mediambiental per a la conservació de la diversitat, integrada en la Xarxa Natura 2000.

SEAT employees plant 414 trees in the Llobregat Delta 01 HQ

En la plantació han participat 30 empleats de la línia de Producció i de l'equip de Medi Ambient de SEAT, en col·laboració amb l'empresa Sylvestris, que ha contractat per a aquesta fi a persones en risc d'exclusió social de Viladecans, com a mostra addicional del compromís de la companyia amb la societat i el seu entorn. A l'acte ha assistit Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, i María José Albaladejo, gerent del consorci que gestiona aquest Espai Natural. També ha participat la Fundació Rubricatus, una entitat sense ànim de lucre del Prat de Llobregat dedicada a promoure i fomentar la integració social efectiva de persones discapacitades.

Des de 2010, SEAT ha millorat la seva petjada ambiental de producció en un 34% amb mesures per a emetre menys CO2, compostos volàtils i residus, i per a utilitzar menys aigua i energia. A més de reduir la seva petjada mediambiental, SEAT dóna suport a projectes de biodiversitat que impactin de manera positiva en el seu entorn més pròxim. Amb els 414 arbres plantats en aquesta ocasió ha fet l'ullet també a la xifra de producció de 414.000 cotxes fabricats en els 8 primers mesos de l'any.

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix