El Prat, Gavà i Castelldefels participen en el projecte Zero Beach

L’objectiu és recuperar la salut de les platges d’aquests municipis i dissenyar protocols de prevenció de deixalles marines i residus orgànics

Durant el mes de juliol s’inicien mesures per recuperar la salut de les platges baixllobregatines, engegant un pilot a les de Castelldefels, Gavà i el Prat de Llobregat. Zero Beach és un projecte organitzat per l’associació eco-union i la fundació Rezero que té com a objectius dissenyar protocols de prevenció de deixalles marines i residus orgànics a platges catalanes. Dins del marc del projecte i durant els dies 28 de juny, 12, 19 i 26 de juliol es realitzaran diverses categoritzacions de residus trobats a les platges dels tres municipis de la nostra comarca.

burilles 100719

Aquestes categoritzacions es realitzaran a cada municipi, abans i després de l’aplicació d’un seguit de mesures per a la prevenció de residus en platges, amb l’objectiu de poder analitzar quin ha estat el seu efecte.

Al projecte Zero Beach es desenvoluparan un seguit d’accions de prevenció de residus i de sensibilització dels usuaris de les platges que tindran lloc des del 8 fins al 26 de juliol. La duració de les campanyes serà d’una setmana per municipi.

international coastal cleanup day 800x430

Des de les dues entitats organitzadores del projecte encoratgen a les persones voluntàries a formar part d’aquest procés i continuar “avançant cap a una societat residu zero que s’extengui fins a les nostres platges.”

Per assistir cal confirmació prèvia al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les dates són les següents:

28 de juny – primera caracterització El Prat de Llobregat
28 de juny – primera caracterització Castelldefels
12 de juliol – primera caracterització Gavà
12 de juliol – segona caracterització El Prat de Llobregat
19 de juliol – segona caracterització Gavà
26 de juliol – segona caracterització Castelldefels

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix