Jornada esportiva, lúdica i de sensibilització mediambiental al Prat

Després d'un itinerari en bicicleta de 10 Km es faran activitats esportives i lúdiques tant per als més petits com per al conjunt de la ciutadania

El Prat de Llobregat donarà la benvinguda al mes de juny diumenge vinent, dia 2 de juny, amb la Festa del Riu i de la Bicicleta. L'Ajuntament organitza una jornada esportiva, lúdica, cultural i de sensibilització mediambiental al Parc del Riu, en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat.

srl 1181

El tret de sortida a la festa serà l'itinerari de 10 quilòmetres en bicicleta, que començarà a les 10 del matí des de la plaça de Catalunya del Prat fins al Parc del Riu, on es desenvoluparan la resta d'activitats fins a les 14 h.

srl 0829

Moltes d'aquestes activitats estaran també relacionades amb el ciclisme, com ara un circuit d'habilitat amb obstacles o un altre per a bicicletes adaptades. També hi haurà un servei de reparació de bicicletes (a càrrec de L'Agrupació Ciclista Prat). Altres activitats físiques i vinculades al món de l'esport seran les Màster Class de Zumba o de Body Balance o la jornada de portes obertes al Centre de Pàdel Barcelona-el Prat. També es faran tallers de sensibilització ambiental per als més petits i la ciutadania en general. Entre ells, cal destacar el taller de construcció d'hotels d'insectes o de construcció col·laborativa d'un refugi de fauna, que es faran amb elements naturals i serviran d'amagatall per a les espècies autòctones. També es farà un taller per conèixer les característiques i el cicle vital de les papallones. Per als més petits, també hi haurà inflables tan secs com d'aigua, sobre una plataforma propera al riu, a més d'un circuit infantil d'habilitats amb obstacles i tallers de treballs manuals i una zona de jocs de taula gegants.

srl 1537

srl 1905

A la vora del riu, es faran dos espectacles musicals itinerants amb una Street band de registres variats i el grup de percussió brasilera Krestatum i s'hi podrà trobar un mercat d'artesania de creació local. També cal destacar l'exhibició de gossos del club Agility, on es mostraran tècniques d'ensinistrament.

Redacció / Fotos: Aj. El Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix