L'ACA inverteix més d'1,8 milions a la potabilitzadora d'Abrera

Els treballs, d’ampliació i adequació del laboratori, permetran ampliar l’espai i la seva funcionalitat

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) està executant les obres d’ampliació i adequació del laboratori existent a la potabilitzadora d’Abrera, al Baix Llobregat. Mitjançant una inversió superior als 1,8 milions d’euros, els treballs consisteixen en ampliar l’espai, millorar la seva funcionalitat i poder acollir un major número de treballadors/es, adequant-se així a la normativa vigent.

32b3ac4c c8b0 4d52 a0f0 bfcaa3be3bd0

Els treballs garantiran i milloraran el correcte funcionament del laboratori, on anualment s’analitzen milers de mostres per controlar i vetllar per la qualitat de l’aigua. Quan acabin aquestes actuacions, previsiblement a la tardor, totes les activitats de control i anàlisi que duu a terme l’ACA se centraran a Abrera, integrant així tots els seus laboratoris en aquest nou entorn.

8cc7f7ac bd0c 47c5 a5ff ea1670a2d7a1

El director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Lluís Ridao, va visitar les obres, que han de permetre optimitzar l’espai i que convertiran el laboratori de l’Agència en un espai de referència.

Redacció / Fotos: ACA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix