Adhesió de Sant Boi a l'Associació Viles Florides de Catalunya

Imprimeix

L'objectiu d'aquesta iniciativa és potenciar els espais enjardinats i l'arbrat urbà

 

Sant Boi de Llobregat ja forma part de les Viles Florides de Catalunya. El municipi baixllobregatí s'ha adherit formalment a l'associació que aplega aquestes localitats amb l'objectiu de valorar i potenciar els espais enjardinats i l'arbrat urbà.

banner 04 1

La Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) va posar en marxa aquesta associació l'any 2011 i actualment en formen part 134 localitats catalanes, entre les quals Blanes, Cardona, Llançà, Puigcerdà, Reus, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sitges o Tossa de Mar. Viles Florides de Catalunya avalua periòdicament (cada any o cada dos anys) la qualitat de les àrees enjardinades i arbrades de tots els municipis membres. Sant Boi rebrà la seva primera qualificació el pròxim mes de setembre.

La pàgina web de l'associació Viles Florides de Catalunya dedica un apartat a Sant Boi de Llobregat i descriu la ciutat com un 'pulmó verd' amb un 60% de superfície forestal, agrícola o fluvial. Com a principals espais enjardinats esmenta els parcs de Marianao i la Muntanyeta, la Torre del Sol i els jardins de Can Julià.

Sant Boi Vila Florida

Retolació identificativa

Dos rètols identifiquen la ciuttat com a 'Vila Florida de Catalunya' en els accessos a la població: a l'entrada per la carretera Santa Creu de Calafell, venint des de Viladecans i a l'entrada pel barri de Ciutat Cooperativa, venint des de Sant Vicenç dels Horts.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Boi de Llobregat