Adhesió de Sant Boi a l'Associació Viles Florides de Catalunya

L'objectiu d'aquesta iniciativa és potenciar els espais enjardinats i l'arbrat urbà

 

Sant Boi de Llobregat ja forma part de les Viles Florides de Catalunya. El municipi baixllobregatí s'ha adherit formalment a l'associació que aplega aquestes localitats amb l'objectiu de valorar i potenciar els espais enjardinats i l'arbrat urbà.

banner 04 1

La Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) va posar en marxa aquesta associació l'any 2011 i actualment en formen part 134 localitats catalanes, entre les quals Blanes, Cardona, Llançà, Puigcerdà, Reus, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sitges o Tossa de Mar. Viles Florides de Catalunya avalua periòdicament (cada any o cada dos anys) la qualitat de les àrees enjardinades i arbrades de tots els municipis membres. Sant Boi rebrà la seva primera qualificació el pròxim mes de setembre.

La pàgina web de l'associació Viles Florides de Catalunya dedica un apartat a Sant Boi de Llobregat i descriu la ciutat com un 'pulmó verd' amb un 60% de superfície forestal, agrícola o fluvial. Com a principals espais enjardinats esmenta els parcs de Marianao i la Muntanyeta, la Torre del Sol i els jardins de Can Julià.

Sant Boi Vila Florida

Retolació identificativa

Dos rètols identifiquen la ciuttat com a 'Vila Florida de Catalunya' en els accessos a la població: a l'entrada per la carretera Santa Creu de Calafell, venint des de Viladecans i a l'entrada pel barri de Ciutat Cooperativa, venint des de Sant Vicenç dels Horts.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix