Quatre platges baixllobregatines reben la Bandera Blava 2019

Són les castelldefelenques de La Pineda, Lluminetes i Del Baixador, així com la gavanenca de Gavà Mar

Catalunya compta aquest 2019 amb 120 banderes blaves que reconeixen internacionalment la qualitat de platges i ports esportius. En concret, enguany el jurat internacional Bandera Blava 2019  ha distingit 97 platges, 28 de les quals a la demarcació de Girona, 26 a Barcelona i 32 a Tarragona i 11 a les Terres de l’Ebre. Aquesta xifra suposa quatre platges menys que l’any anterior. Les platges baixllobregatins que han aconseguit la Bandera Blava per aquest any són les castelldefelenques de La Pineda, Lluminetes i Del Baixador, així com la gavanenca del Gavà Mar.

problema015 20090919 01

gava

Un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental és qui atorga anualment el distintiu Bandera Blava en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i, als ports, una òptima gestió ambiental. L’obtenció d’aquesta qualificació és el resultat de les mesures de gestió a les zones de bany, les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners i les mesures de control i inspecció del medi hídric.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix