L’Ajuntament d’Esparreguera vigilarà l’abocador i l’Ecoparc 4 de Can Mata

Imprimeix

El consistori crearà una comissió de seguiment que estarà formada per una persona representant de cada grup polític amb representació i una de la Plataforma pel Tancament de l’Abocador Can Mata

L’Ajuntament d’Esparreguera crearà una comissió de seguiment per tractar tots els temes relacionats amb l’abocador de Can Mata i l’Ecoparc 4. Aquesta comissió estarà formada per una persona representant de cada grup polític amb representació al consistori baixllobregatí i una de la Plataforma pel Tancament de l’Abocador Can Mata. El 24 d’abril es farà una primera reunió preparatòria per fixar els objectius i el full de ruta de la comissió. Tanmateix, la seva composició final no es decidirà fins al proper mandat amb la finalitat que siguin ja els nous regidors i regidores electes els que la composin.

esparreguera4142

11813330 1021550634557039 9191168750436398291 n

La creació d’aquesta comissió local es va aprovar per unanimitat en el darrer ple municipal. Tots els grups van presentar conjuntament una moció que manifestava el seu posicionament contrari a l’ampliació del dipòsit de residus i a favor de treballar pel seu tancament. Fonts municipals subratllen que “aquesta iniciativa és una mostra de la col·laboració que es pot establir entre la ciutadania i l’administració per defensar interessos comuns, en aquest cas vinculats a la protecció mediambiental”. Les mateixes fonts apunten que "tot i que els temes que afecten l’abocador sobrepassen les competències pròpies de l’Ajuntament, aquesta comissió servirà per fer-ne seguiment i pressionar a les institucions corresponents perquè es duguin a terme les accions que s’hi acordin.”

Redacció / Fotos: Arxiu-Infoanoia.cat