Fontpineda celebrarà la vintena Festa de l’Arbre

Imprimeix

Hi ha previst una plantada d’arbres, tallers i, com a novetat, una paella popular i solidària al parc de l’Oreig

La Festa de l’Arbre arriba enguany a la seva vintena edició amb la voluntat de conscienciar els nens i nenes de Pallejà de la importància de respectar i preservar la natura com la nostra millor font de vida. La celebració es farà el proper dissabte dia 30 de març i inclourà activitats diverses al llarg de tota la jornada. A partir de les 11 hores hi haurà una plantada d’arbres i arbustos a Via Abadia de Poblet, Via Alta i al bosc posterior a Via Manuel de Falla. Els infants podran participar també en diversos tallers com el dels colors del sol, que combina l’energia solar amb l’art juvenil, o un taller de malabars i equilibris. Paral·lelament, hi haurà altres activitats organitzades per les entitats SOS Ladridos i SOS Maullidos.

19 explanada de l oreig despues baj

Novetat

La principal novetat d’aquesta jornada serà la paella popular que es farà al parc de l’Oreig a partir de les 14 hores. Les persones interessades a participar-hi cal que adquireixin prèviament un tiquet al Centre Cívic de Fontpineda. Com en anteriors ocasions, es descobrirà una placa commemorativa amb el nom de tots els nens i nenes que hagin participat en la jornada i que prèviament s’hi hagin inscrit.

19 explanada de zona l oreig antes

La Festa de l’Arbre es va iniciar l’any 2000. Va ser una iniciativa dels veïns i veïnes de Fontpineda que pretenia recuperar alguns racons del barri que estaven abandonats. Avui en dia, aquests espais s’han convertit en parcs i miradors emblemàtics de Fontpineda i de Pallejà.

Redacció / Fotos: Aj. Pallejà