Fontpineda celebrarà la vintena Festa de l’Arbre

Hi ha previst una plantada d’arbres, tallers i, com a novetat, una paella popular i solidària al parc de l’Oreig

La Festa de l’Arbre arriba enguany a la seva vintena edició amb la voluntat de conscienciar els nens i nenes de Pallejà de la importància de respectar i preservar la natura com la nostra millor font de vida. La celebració es farà el proper dissabte dia 30 de març i inclourà activitats diverses al llarg de tota la jornada. A partir de les 11 hores hi haurà una plantada d’arbres i arbustos a Via Abadia de Poblet, Via Alta i al bosc posterior a Via Manuel de Falla. Els infants podran participar també en diversos tallers com el dels colors del sol, que combina l’energia solar amb l’art juvenil, o un taller de malabars i equilibris. Paral·lelament, hi haurà altres activitats organitzades per les entitats SOS Ladridos i SOS Maullidos.

19 explanada de l oreig despues baj

Novetat

La principal novetat d’aquesta jornada serà la paella popular que es farà al parc de l’Oreig a partir de les 14 hores. Les persones interessades a participar-hi cal que adquireixin prèviament un tiquet al Centre Cívic de Fontpineda. Com en anteriors ocasions, es descobrirà una placa commemorativa amb el nom de tots els nens i nenes que hagin participat en la jornada i que prèviament s’hi hagin inscrit.

19 explanada de zona l oreig antes

La Festa de l’Arbre es va iniciar l’any 2000. Va ser una iniciativa dels veïns i veïnes de Fontpineda que pretenia recuperar alguns racons del barri que estaven abandonats. Avui en dia, aquests espais s’han convertit en parcs i miradors emblemàtics de Fontpineda i de Pallejà.

Redacció / Fotos: Aj. Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix