Sant Climent recupera 2.100 quilos de deixalles de la riera

Imprimeix

Més de 40 persones voluntàries prenien part de la jornada “Fem dissabte”, promoguda per l’Ajuntament

La riera de Sant Climent de Llobregat ha estat objecte al llarg dels darrers temps de diferents actuacions de millora. Entre aquestes, aquest passat dissabte, el consistori programava la jornada de neteja “Fem dissabte”, emmarcada en el projecte Let’s Clean Up Europe!, a través de la qual es convidava a totes aquelles persones interessades a participar-hi a recollir les deixalles abandonades a la riera. Més 40 voluntaris i voluntàries, tant del municipi com de poblacions properes com Viladecans i Gavà, hi prenien part recollint al voltant de 2.100 quilos de material. Cal destacar la participació activa de l’entitat esportiva RunneringGirls.

Fem dissabte 1

Pel que fa a les deixalles recuperades, aquestes estaven formades en un 40% per petits electrodomèstics, en un altre 40% per plàstics, en un 10% per fustes i vidres i en un 10% per rebuig. Tot el material recuperat va ser lliurat a la deixalleria per tal que sigui tractat de manera adequada.

Fem dissabte 2

Un cop finalitzada la jornada l’alcalde, Isidre Sierra es mostrava “molt satisfet per la implicació ciutadana. Dies com el d’avui ens ajuden a posar de rellevància com d’important és que tots i totes prenguem part activa en mantenir el medi ambient. En aquest sentit em sento especial orgullós del treball de conscienciació dels més joves amb activitats com la propera neteja que es realitzarà amb els alumnes de sisè de l’escola Sant Climent que aquest curs treballen precisament l’impacte dels plàstics als àmbits fluvials.”

D0F6vghXgAMj0bQ

Aquest treball ve a completar les tasques de desbrossament realitzades aquest mateix mes de febrer per Aigües de Barcelona.

Redacció / Fotos: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat