Sant Boi i El Prat, reconeguts en la recollida selectiva de paper i cartró

Han aconseguit tres i dos “Pajaritas azules” respectivament gràcies a la feina i el compromís dels consistoris i de la ciutadania

Els ajuntaments de Sant Boi de Llobregat i El Prat de Llobregat han estat guardonats amb un dels premis “Pajaritas azules” en la seva tercera edició, que organitza ASPAPEL (Asociación Española de Fabricantes  y Empresas de Pasta, Papel y Cartón). El guardó reconeix la feina i el compromís dels consistoris i de la ciutadania amb la recollida selectiva de paper i cartró. En aquesta convocatòria, reconeguts com a Premis Europeus de Reciclatge del Paper, s'ha distingit la tasca de quaranta ajuntaments i ens locals. Per comunitats autònomes, Catalunya, juntament amb Andalusia, encapçalen la classificació, amb vuit ajuntaments i ens locals guardonats.

5772306 2b8d 11e9 98eb 005056bd5094 q4hp hZU copia

El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Manteniment i Serveis Urbans del Prat, Joaquim Bartolomé, ha recollit el guardó en l'acte d'entrega de premis, que es va celebrar el passat dijous 7 de febrer a Madrid. L'acte el va presidir Teresa Ribera, ministra per a la Transició Ecològica, i Jordi Mercader, president d'ASPAPEL. El municipi baixllobregatí va ser reconegut amb dos “Pajaritas azules”.

Pajaritas Azules Sant Boi

D’altra banda, l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va rebre un nou reconeixement públic per l'excel·lència i la millora contínua de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró. Lluïsa Moret, alcaldessa de la ciutat, va ser la màxima representació local a l’acte oficial juntament amb el tinent d'Alcaldia de Ciutat Sostenible, Josep Puigdengolas, també va assistir. Sant Boi ha aconseguit enguany tres 'Pajaritas Azules' en lloc de dos. La principal raó és que la ciutat ha augmentat en un 20% en un any la quantitat de quilos de paper i cartró per habitant recollida selectivament (de 16,08 a 19,42 kg/hab).

Quès és?

Pajaritas Azules és un programa anual d'assessorament, avaluació i reconeixement de la qualitat de la gestió municipal en la recollida selectiva per al reciclatge de paper i cartó, enfocat a la millora contínua en el marc d'una economia circular del paper.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi-Aj. El Prat de Llobregat-Aspapel

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
99

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix