El Papiol acollirà la Fira de Mobilitat Sostenible de Catalunya

Imprimeix

Durant el cap de setmana s’aplegaran experts en mobilitat, ciutadans, empreses i administracions públiques

Del 8 al 10 de febrer, el Papiol es convertirà en un referent de la mobilitat sostenible, ja que acollirà la I Fira de Mobilitat Sostenible de Catalunya (FIMOB). La fira reunirà durant tres dies experts en mobilitat, ciutadans, empreses i administracions públiques. L’organització de la fira ha triat el Papiol, entre d’altres raons, per la seva ubicació estratègica dins l’àrea metropolitana de Barcelona. FIMOB s’emplaçarà en un pavelló firal de tres mil metres quadrats ubicat al Polígon Industrial Sud. Es tracta d’una iniciativa d’Alcaldes.eu, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol i l’Associació del Polígon Industrial Sud del Papiol.

61622 cat escala inf 500 499

La fira oferirà diferents activitats i comptarà amb diversos espais: per a expositors (empreses innovadores relacionades amb el sector), per a activitats lúdiques i educatives (per a grans i petits), espais socials i de restauració i zones de prova de vehicles sostenibles. El públic assistent, a més, tindrà l’oportunitat de comprar vehicles.

AL18 1785 Firma Papiol

La Convenció Nacional d’Alcaldes i Alcaldesses de Catalunya, que cada any organitza Alcaldes.eu, enguany es farà el divendres 8 de febrer al Papiol, en el marc d’FIMOB, i se centrarà en la mobilitat, la sostenibilitat i l’accessibilitat. D’altra banda, la fira també presenta ponències i debats sobre aquests temes. Per exemple, el dissabte 9 de febrer durant el matí tindrà lloc la I Trobada de regidors de mobilitat i sostenibilitat

Redacció / Fotos: Aj. Gavà