Reunió entre Agricultura i pagesos per avaluar l’abast de les glaçades

El president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, reunirà la propera setmana els pagesos de la comarca i les administracions autonòmica i locals per tal de conèixer i analitzar les conseqüències de les glaçades dels darrers dies en els camps del conreu del Baix Llobregat.

L’objectiu de la reunió és avaluar conjuntament l’abast dels danys en les collites en l’àmbit del Parc Agrari i estudiar possibles mecanismes per pal·liar o abordar les afectacions.

“Ens trobem davant d’una de les gelades més intenses i prolongades, i per tant més perjudicials, dels darrers anys, i volem analitzar-ne bé els efectes i valorar com actuem des del rigor i l’efectivitat”, ha assegurat Balsera.

Segons els primers càlculs, les baixes temperatures que s’han registrat al Baix Llobregat han afectat greument les hortalisses i les verdures que estaven a punt de collir-se, amb unes pèrdues del 80% aproximadament.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix